• Des de la seva sortida el 2015, N26 ha captat 850.000 clients
  • Els fons recaptats es destinaran a perfeccionar l'estratègia i expansió internacional del banc, particularment en el seu desembarcament als Estats Units i al Regne Unit durant aquest exercici
n26 portada

El banc mòbil alemany N26 ha tancat una ronda de finançament privat de 160 milions de dòlars (129.670.000 d'euros), en un esforç comú amb Allianz X, la unitat d'inversió digital del Grup Allianz, i el servidor mòbil a la Xina Tencent Holdings Ltd. Aquest import suposa una xifra rècord en una ronda d'aquestes característiques dins de la indústria de l’empresa de tecnologies financeres a Alemanya, i una de les més grans d'Europa fins a la data.

Des de la seva sortida el 2015, N26 ha captat 850.000 clients i amb perspectives de créixer fins als 5 milions a finals de 2020. El volum de transaccions ascendeix fins a més de 9.000 milions d'euros, amb un volum projectat de més de 13.000 milions només el 2018.

"Estem molt contents que Allianz i Tencent liderin la nostra ronda de finançament. No només són potències en els seus respectius camps de serveis financers i Internet, sinó que també, per la seva experiència, entenen el poder de la tecnologia intel·ligent i el disseny per ser disruptius en diferents indústries", va declarar Valentin Stalf, director i fundador d’N26, a l'inici de l'operació.

Els fons recaptats es destinaran a perfeccionar l'estratègia i expansió internacional del banc, particularment en el seu desembarcament als Estats Units i al Regne Unit durant aquest exercici. De la mateixa manera, part del finançament es destinarà a mercats en els quals l'entitat ja es troba present, segons ha explicat el mateix banc en un comunicat.

Tant Allianz com Tencent van voler declarar la seva satisfacció per l'esdevingut i el seu suport a la causa del banc alemany. "La plataforma bancària d’N26 està modernitzant els models de negoci del sector financer tradicional, i està oferint una millor experiència al client", va apuntar Solman Altien, director d'estratègia digital del Grup Allianz. De la mateixa manera, Lin Haifeng, soci executiu de Tencent assegurava que "veiem la creixent demanda de productes i serveis de banca digital als mercats europeus, i estem encantats de ser un inversor estratègic d’N26 per construir una relació a llarg termini i participar en el seu creixement".

Noticias relacionadas

contador