blackrock-siege-ny

Openbank ha arribat a un acord de col·laboració amb BlackRock, la gestora més gran del món, pel qual rebrà assessorament en matèria de distribució d'actius i anàlisi de mercats. Com a resultat dels primers desenvolupaments d'aquesta aliança estratègica, el banc 100% digital del Grup Santander reforça la seva proposta de valor amb el llançament de la plataforma d'inversió diversificada més avançada del mercat.

Aquest servei, disponible per a clients i no clients, compta amb cinc perfils amb diferents distribucions d'actius. Cada un d'ells, combina una estratègia d'inversió entre fons de renda fixa, renda variable, monetaris i actius reals (bons lligats a la inflació, matèries primeres, immobiliari i infraestructures).

Els clients d'Openbank ja disposen d'un sistema en constant desenvolupament que els permet accedir a més de mil fons d'inversió de més de 40 gestores diferents (arquitectura oberta). Amb aquest nou servei, qualsevol persona pot tenir al seu abast la visió de mercat d'una gestora líder com BlackRock i la possibilitat de contractar amb un sol clic tots els fons associats a cada alternativa amb la senzillesa i agilitat d'un banc com Openbank.

A més, aquesta eina permet comprendre conceptes clau d'inversió com la diferència entre els fons de gestió activa (que busquen obtenir rendibilitat mitjançant ajustos continus en la seva estratègia d'inversió) i els fons de gestió passiva (més barats que els primers, ja que es limiten a replicar un índex).

Amb una interfície intuïtiva, didàctica i totalment digital, l'usuari pot conèixer la visió de mercat d'Openbank i triar entre cinc alternatives, compostes per un màxim de deu fons d'inversió cadascuna. Un cop triada una d'elles, pot comprar els fons proposats en cada exemple o modificar al seu gust qualsevol de les seleccions, adaptant-les al seu perfil.

A més, en tot moment té disponible la informació relativa a rendibilitat, riscos, caiguda màxima i mínima i tota la documentació pública de cada fons. Les alternatives d'inversió diversificada estan supervisades mensualment pel Comitè d'Inversions d’Openbank, que compta amb l'assignació d'actius de BlackRock. El seu ús no té cost, de manera que aquells clients que decideixin invertir en aquests fons, només assumiran les comissions de cada producte i sempre les més econòmiques del mercat.

Noticias relacionadas

contador