rafael canales onchena ybarra
Onchena

Atrys Health, companyia dedicada a la prestació de serveis diagnòstics i tractaments mèdics, ha anunciat l'increment de participació per part d’Onchena.

Onchena, 'family office' de la família Ybarra Careaga, que ja tenia el 2,42% d’Atrys, ha adquirit 590.610 accions de la companyia. Després d'aquesta adquisició, Onchena passa a tenir el 5,16% d’Atrys.

"Estem molt satisfets amb el creixement orgànic i inorgànic a través de les adquisicions estratègiques realitzades fins a la data; la confiança mostrada en Atrys per part d'inversors tan rellevants com Onchena confirma la bona evolució", ha manifestat Santiago de Torres, president executiu de Atrys.

Atrys és una companyia dedicada a la prestació de serveis diagnòstics i tractaments mèdics de precisió, que combina tècniques de diagnòstic de precisió en anatomia patològica i molecular i de diagnòstic per imatge en línia, a través de la seva pròpia plataforma tecnològica multi-especialitat, amb nous tractaments de radioteràpia oncològica. Atrys realitza una gestió integrada de la malaltia oncològica, des del diagnòstic individualitzat (anatòmic patològic, molecular, genètic i radiològic), al tractament de radioteràpia hipo-fraccionada o de dosi única, mitjançant acords de col·laboració amb centres sanitaris de referència.

Noticias relacionadas

contador