Nestlé incrementa les seves vendes trimestrals i confirma previsions per a l'any

El creixement orgànic del grup a tot el món va ser del 3,4%

Bolsamanía
Europa Press | 18 abr, 2019 14:37 - Actualizado: 14:46
ep plantanestle enpenilla cantabria

Nestlé va obtenir uns ingressos de 22.200 milions de francs suïssos (19.500 milions d'euros) durant els tres primers mesos de 2019, xifra que suposa un augment del 4,3% respecte al mateix període de fa un any.

El creixement orgànic del grup a tot el món va ser del 3,4%, impulsat principalment pel seu negoci al Brasil, el seu quart mercat més important, i pel "bon moment" de la companyia als Estats Units i a la Xina.

Les adquisicions dutes a terme recentment per Nestlé van contribuir a un augment de les vendes de l'1,2%, com la compra de la llicència de Starbucks, Atrium Innovations i altres operacions rellevants com la de Gerber Life Insurance o U.S Confectionery.

Al mercat europeu, Orient Mitjà i Nord d'Àfrica, el creixement orgànic va ascendir al 2,1%, tot i l'impacte negatiu que va suposar la caiguda de l'1% dels preus, acompanyat del nul impacte que van tenir les adquisicions de la companyia a la zona.

CONFIRMA PREVISIONS PER 2019

La línia de negoci destinada a les mascotes Purina i la de nutrició infantil van ser les àrees que més van contribuir a l'augment del creixement a Europa, especialment a la zona central i de l'est.

De cara a 2019, Nestlé ha confirmat les seves expectatives de creixement per a la resta de l'exercici, a causa de la "contínua millora" en el creixement de les vendes, a més que preveu un augment també del benefici esperat per acció a un tipus de canvi constant i de l'eficiència del capital.

Segons el conseller delegat de la companyia, Mark Schneider, la visió de negoci "ressona molt fort dins de Nestlé" i subratlla "la creació de valor per a l'accionista" i la importància de la "qualitat i la sostenibilitat" del seu negoci de cafè en càpsules Nespresso.