Nestlé incrementa les seves vendes trimestrals i confirma previsions per a l'any

El creixement orgànic del grup a tot el món va ser del 3,4%

Bolsamanía
Europa Press | 18 abr, 2019 14:37 - Actualitzat: 14:46
ep plantanestle enpenilla cantabria
NESTLÉ - Archivo

Nestlé va obtenir uns ingressos de 22.200 milions de francs suïssos (19.500 milions d'euros) durant els tres primers mesos de 2019, xifra que suposa un augment del 4,3% respecte al mateix període de fa un any.

El creixement orgànic del grup a tot el món va ser del 3,4%, impulsat principalment pel seu negoci al Brasil, el seu quart mercat més important, i pel "bon moment" de la companyia als Estats Units i a la Xina.

Les adquisicions dutes a terme recentment per Nestlé van contribuir a un augment de les vendes de l'1,2%, com la compra de la llicència de Starbucks, Atrium Innovations i altres operacions rellevants com la de Gerber Life Insurance o U.S Confectionery.

Al mercat europeu, Orient Mitjà i Nord d'Àfrica, el creixement orgànic va ascendir al 2,1%, tot i l'impacte negatiu que va suposar la caiguda de l'1% dels preus, acompanyat del nul impacte que van tenir les adquisicions de la companyia a la zona.

CONFIRMA PREVISIONS PER 2019

La línia de negoci destinada a les mascotes Purina i la de nutrició infantil van ser les àrees que més van contribuir a l'augment del creixement a Europa, especialment a la zona central i de l'est.

De cara a 2019, Nestlé ha confirmat les seves expectatives de creixement per a la resta de l'exercici, a causa de la "contínua millora" en el creixement de les vendes, a més que preveu un augment també del benefici esperat per acció a un tipus de canvi constant i de l'eficiència del capital.

Segons el conseller delegat de la companyia, Mark Schneider, la visió de negoci "ressona molt fort dins de Nestlé" i subratlla "la creació de valor per a l'accionista" i la importància de la "qualitat i la sostenibilitat" del seu negoci de cafè en càpsules Nespresso.

contador