ep el presidente de telefonica espana emilio gayo durante su intervencion en la inauguracion del
Jesús Hellín - Europa Press

“La societat necessita, avui més que mai, estar connectada, sense limitacions, de manera infinita, i amb la seguretat de tenir la millor qualitat de servei possible”. Amb aquesta declaració d'intencions, el president de Telefónica España, Emilio Gayo, en nom de la companyia, es posa una vegada més al servei dels seus clients i ofereix, a més de tres milions de clients, dades il·limitades sense cost addicional.

  • 4,22€
  • 1,73%

Movistar dóna així resposta a l'increment de demanda del consum de dades, que ha arribat a nivells rècord aquestes darreres setmanes, durant les quals la companyia ha demostrat una alta qualitat de servei,malgrat la greu i imprevista situació sobrevinguda derivada del Covid-19, que ha implicat canvis significatius en la connectivitat de les persones, així com en l'origen del consum de dades i noves necessitats de les empreses i usuaris domèstics.

Per això, la companyia activa, sense cap cost, dades il·limitades per a les línies mòbils principals de més de tres milions de clients, que podran accedir a una connectivitat sense límit, amb independència d'on es trobin, i sense tenir la necessitat d'adquirir més gigabites (GB) addicionals en cas de necessitar més dades mòbils. A més, un altre milió de clients tindran la possibilitat de gaudir d'una línia amb dades il·limitades, per 5 euros més al mes.

Per aprofitar aquesta nova oferta i poder gaudir d'entreteniment multimèdia 24/7, els clients beneficiats per aquesta mesura no hauran de realitzar cap acció per activar els GB il·limitats (tret que tinguin dades compartides) ja que aquests s'aplicaran per defecte, la qual cosa demostra una vegada més el compromís de la companyia amb facilitar i fer accessible tots els avantatges que Movistar posa al servei dels seus clients.

El president de Telefónica Espanya considera que “enmig d'una pandèmia que s'allarga més del que voldríem, els nostres clients mereixen tenir connexió il·limitada de dades, connexió infinita. Així de senzill. Aquesta és una mostra més de la nostra contribució per mitigar els efectes d'aquesta crisi de l'economia domèstica. La companyia no defalleix en el seu compromís d'ajudar a través de diferents iniciatives, com el suport a pimes, autònoms, l'aportació de 150 tones de material sanitari crític i per descomptat, garantir la seguretat a les xarxes. No ens aturarem”.

Des que va començar el confinament a Espanya, la xarxa de Telefónica ha suportat increments de trànsit superiors a un 30% o 40% a la mitjana dels dies previs a la crisi, amb pics molt elevats, la qual cosa demostra la gran robustesa de la xarxa, tant mòbil com de fibra.

Noticias relacionadas

contador