ep archivo   miquel y costas
MIQUEL Y COSTAS - Archivo

El Consell d'Administració de Miquel y Costas ha acordat la realització d'un nou programa de recompra d'accions per un import màxim de 7,2 milions d'euros, que tindrà efecte un cop esgotat el període de vigència del programa anterior, segons ha notificat la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 11,40€
  • -0,88%

El propòsit d'aquest programa és reduir el capital social mitjançant l'amortització d'accions pròpies "d'acord amb allò que disposa l'article 5.2.a del Reglament 596/2014, amb la finalitat de contribuir a la política de retribució a l'accionista a través de l'increment del benefici per acció".

El programa tindrà un import màxim de 7.200.000 euros, sense que el nombre d'accions pròpies a adquirir pugui superar les 600.000 accions, que suposen un 1,5% del capital social actual, compost per 40.000.000 d'accions, i romandrà vigent durant un període de 12 mesos, comptadors des de la seva comunicació a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

No obstant això, Miquel y Costas es reserva el dret a donar per finalitzat el programa en cas que concorregués alguna circumstància que així ho aconsellés.

"Les accions s'adquiriran d'acord amb les condicions establertes a l'article 3 del Reglament Delegat (UE) 2016/1052. Les ordres relatives al programa de recompra es cursaran, principalment, a través del mediador autoritzat Renta 4 Banc", ha assenyalat l'entitat.

Noticias relacionadas

contador