satya nadella president de microsoft

Microsoft ha donat a conèixer els seus resultats empresarials corresponents al tercer trimestre del 2022 (el seu primer trimestre fiscal), en què ha informat d'un benefici net de 17.560 milions de dòlars, xifra que suposa una disminució del 14% respecte al mateix període de l'any anterior.

  • 409,80$
  • 2,70%

Això es tradueix en un benefici per acció de 2,35 dòlars, un 13% menys, però en línia amb allò anticipat pel consens, 2,30 dòlars per títol.

Després de la publicació de l'informe de guanys, Microsoft es deixa al mercat 'after hours' de Wall Street un 6,7%.

En el cas dels ingressos, aquests han estat de 50.100 milions de dòlars, xifra que suposa un augment de l'11% i una millora enfront dels 49.610 milions de dòlars anticipats pel consens.

Els ingressos en productivitat i processos comercials han crescut un 9%, fins a situar-se en 16.500 milions de dòlars. Els ingressos per productes comercials i serveis al núvol d'Office van augmentar un 7%, impulsats pel creixement dels ingressos comercials d'Office 365 de l'11%.

Els ingressos de LinkedIn també han experimentat un creixement del 17%, així com els ingressos per productes i serveis al núvol de Dynamics, que han crescut un 1b5%.

Intelligent Cloud ha registrat uns ingressos de 20.300 milions, xifra que suposa un augment del 20%, en què han destacat els ingressos per productes de servidor i serveis al núvol, que van augmentar un 22%, impulsats per Azure i altres ingressos per serveis al núvol que van créixer un 35%.

Els ingressos en Més informàtica personal han estat de 13.300 milions de dòlars, dins dels quals, els ingressos d'OEM de Windows van disminuir un 15%, els ingressos per productes comercials i serveis al núvol de Windows van augmentar un 8%, els ingressos per contingut i serveis d'Xbox van disminuir un 3%, els ingressos per publicitat en cerques i notícies, excloent-ne els costos d'adquisició de trànsit, van augmentar un 16% i els ingressos per dispositius van augmentar un 2%.

Els ingressos d'Azure van créixer un 35% durant el trimestre, en comparació amb el creixement del 40% del mateix període de l'any anterior. Els analistes enquestats per CNBC esperaven un increment del 36,4%, mentres els analistes enquestats per StreetAccount un del 36,9%. Aquestes dades han estat les que han causat una decepció més gran al mercat.

"En un món que enfronta vents en contra cada vegada més grans, la tecnologia digital és l'últim vent a favor", ha indicat Satya Nadella, president i conseller delegat de Microsoft. “En aquest entorn, ens enfoquem a ajudar els nostres clients a fer més amb menys, mentre invertim en àrees de creixement secular i administrem la nostra estructura de costos de manera disciplinada”.

“Aquest trimestre, els ingressos de Microsoft Cloud van ser de 25.700 milions de dòlars, un 24% més. Continuem veient una demanda saludable en els nostres negocis comercials, incloent-hi una altra cambra de reserves sòlides a mesura que oferim un valor convincent per als clients”, ha afirmat Amy Hood, vicepresidenta executiva i directora financera de Microsoft.

Noticias relacionadas

contador