ep archivo   alojamiento de melia hotels
MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL - Archivo

Meliá Hotels s'ha disparat a la borsa després de rebre un consell de compra d'UBS, tot i que finalment ha tancat amb pujades de l'1,91%. Els analistes del banc suís han elevat la recomanació sobre la cadena hotelera amb seu a Mallorca des de neutral, i han pujat la valoració de les seves accions fins als 8,30 euros des dels anteriors 6,50 euros per acció.

  • 7,49€
  • 1,28%

Aquests experts consideren que Melià serà un dels guanyadors al nou escenari econòmic que s'obrirà un cop sigui controlada del tot la pandèmia de Covid-19. Segons la seva opinió, es beneficiarà de la gran demanda pendent al sector de l'Oci i del Turisme.

UBS ha elevat el consell sobre Meliá després que la companyia presentés els resultats del tercer trimestre, que han convençut el consens d'analistes. Per exemple, Iván San Félix, de Renda 4, reconeix que aquests comptes acaban de confirmar "l'inici de la recuperació" per al grup.

"Els resultats han superat les nostres previsions àmpliament i les de consens a nivell operatiu i net", assevera aquest expert en la seva darrera anàlisi sobre el valor.

A ulls de Renta 4, Meliá continua sent un clar mantenir, i els seus títols segueixen sent mereixedors d'un preu objectiu de 6,8 euros. Després de conèixer els seus resultats, San Félix reitera "una visió positiva quant a que l'evolució es mantingui als propers trimestres".

El grup hoteler també ha convençut Deutsche Bank amb els resultats. Els analistes de l'alemanya també s'inclinen davant d'uns comptes millor del que s'esperava, i concedeixen que les perspectives de futur que ofereix el títol són “inspiradores”.

De fet, els experts del banc germànic mantenen la seva recomanació de comprar els títols de l'espanyola, als quals segueixen dedicant un preu objectiu de 8,4 euros per acció, xifra sensiblement superior als nivells de cotització actuals i similar a la establerta per UBS.

Noticias relacionadas

contador