ep archivo   imagen de archivo de un hotel de la cadena melia hotels international
MELIÁ HOTELS - Archivo

IAG i Meliá Hotels són dos valors que es mouen gairebé alhora i els gràfics dels quals són pràcticament un calc l'un de l'altre. Tots dos s'estan desplaçant dins d'uns amplis i erràtics moviments laterals que no semblen tenir fi.

  • 7,42€
  • 0,61%
Análisis Técnico
S1
5.50
S2
7.09
R1
7.40
R2
7.40
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

El gràfic de Meliá Hotels no és senzill danalitzar. Gairebé mai no és el que sembla, cosa similar al que passa amb IAG. Valors que pugen i cauen amb força davant de qualsevol notícia que es doni a conèixer sobre la Covid i l'impacte sobre el turisme. Diguem que són dues de les companyies més sensibles avui dia. Dit això, a curt termini el tenim en suport, abans resistència. La zona dels 6,15-6,20 euros va actuar com a resistència aquest estiu i després de les últimes caigudes ara ho està fent com a suport. De la qual cosa es dedueix que és important que aquesta aguanti, ja que en cas contrari hi ha la possibilitat de tornar a buscar el suport dels 5,50 euros.

Pel costat de les resistències tenim els màxims d'octubre als 7,09 euros i per sobre els màxims anuals que es van assolir al febrer als 7,40 euros. Per tant, podem adonar-nos que passi el que passi a molt curt termini el títol cotitza a zona de ningú, a mig camí entre els suports i resistències clau: els 5,50 euros per baix i els 7,40 euros per a dalt.

mel041121
Gràfic diari de Meliá Hotels

Noticias relacionadas

contador