ep archivo   habitacion de hotel de melia
MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL - Archivo

Els resultats trimestrals de Meliá Hotels International, que ha reduït dràsticament els seus números vermells, han convençut els analistes. Iván San Félix, de Renta 4, reconeix que aquests comptes acaben d'confirmar "l'inici de la recuperació" per al grup.

  • 7,42€
  • 0,61%

"Els resultats han superat les nostres previsions àmpliament i les de consens a nivell operatiu i net", assevera aquest expert a la seva darrera anàlisi sobre el valor.

Als ulls de Renta 4, Meliá continua sent un clar mantenir, i els seus títols segueixen sent mereixedors d'un preu objectiu de 6,8 euros. Després de conèixer els seus resultats, San Félix augura un "impacte positiu en la cotització" i, de cara al futur, reitera "una visió positiva quant al fet que l'evolució es mantingui els propers trimestres".

El grup hoteler també ha convençut Deutsche Bank amb els resultats. Els analistes de l'alemanya també s'inclinen davant d'uns comptes millor del que s'esperava, i concedeixen que les perspectives de futur que ofereix el títol són “inspiradores”.

De fet, els experts del banc germànic mantenen la seva recomanació de comprar els títols de l'espanyola, als quals segueixen dedicant un preu objectiu de 8,4 euros per acció, xifra sensiblement superior als nivells de cotització actuals.

SABADELL, L'ÚNICA QUE 'VEN'

Els experts de Banc Sabadell també assenyalen que els resultats de l'hotelera han estat millors del que s'esperava al tercer trimestre a nivell operatiu. "No obstant, les vendes s'han situat per sota", apuntalen a continuació.

Des de l'entitat catalana creuen que la cotització del valor ja recull tot aquest entorn favorable de recuperació, per la qual cosa mantenen el consell de vendre i un preu objectiu de 6 euros per acció.

Noticias relacionadas

contador