ep un camion llega a las inmediaciones de amazon spain fulfillment la filial logistica del gigante
Eduardo Parra - Europa Press

Amazon i MásMóvil han arribat a un acord pel qual el grup de telecomunicacions tindrà accés prioritari als productes i serveis del gegant nord-americà.

  • 22,50€
  • 0,00%

L'acord, segons assegura la companyia a través d'un comunicat, és el primer al qual arriba un grup de telecomunicacions espanyol i li permetrà impulsar els seus processos d'innovació i digitalització. Mitjançant aquest acord, MásMóvil tindrà accés preferencial als productes i serveis de la plataforma online d'Amazon, fins i tot als que es trobin en fase de proves pre-comercials.

A més, l'operadora participarà en la posada en marxa d'Audible (l'aposta d'Amazon pels podcasts) i desenvoluparà nous productes per a les aplicacions de Amazon, Alexa Skills. L'acord coincideix amb l'oferta de compra (OPA) llançada pels fons KKR, Cinven i Providence pel grup de 'telecos'.

Finalment, MásMóvil també podrà participar en els esdeveniments clau en entorns digitals i tindrà presència promocional en els dies de més vendes de l'any a Amazon, com ara el Black Friday o el Cibermonday.

Noticias relacionadas

contador