meinrad spenger (másmóvil resultados 2019)
Alberto Sánchez - Bolsamanía

El Consell d'Administració de MásMóvil ha aprovat la creació d'una comissió de seguiment de l'OPA llançada al començament d'aquest mes pel consorci Lorca Telecom Bidco, format pels fons Cinven, KKR i Providence.

  • 22,50€
  • 0,00%

Segons ha informat avui a la CNMV el quart operador de telecomunicacions a Espanya, la comissió estarà composta per membres independents del Consell, que no tenen interès personal en l'oferta d'adquisició o no estan vinculats amb els promotors de la compra.

El president de la comissió serà Eduardo Diez-Hochleitner Rodríguez, president del Consell d'Administració de la companyia i membre independent d'aquest.

La integraran a més el conseller delegat, Meinrad Spenger; el president de la Comissió d'Auditoria i conseller independent, Borja Fernández Espejel; la consellera independent Cristina Aldamiz Echevarría; i el conseller dominical Rafael Domínguez de la Maza.

Les funcions de la comissió inclouen l'assegurament de la independència i de la transparència del procés d'OPA, l'avaluació de l'oferta, la consideració de mesures que puguin ser beneficioses per als accionistes o la preparació d'informació per al Consell d'Administració.

Aquest òrgan consultiu del Consell d'Administració podrà supervisar el procés de l'OPA en el dia a dia i durant tota la seva durada.

Noticias relacionadas

contador