ep masmovil amplia capital100 millonescancelaemisionpreferentes200 millones
MÁSMÓVIL - Archivo
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

MásMóvil ha conclòs la col·locació de la seva emissió inaugural de 1.450 de Term Loan B sense covenants ("TLB") i completa així la implementació de la seva nova estructura de capital que ofereix "flexibilitat addicional per acompanyar el seu continu creixement".

El TLB té un venciment de 7 anys, és covenant-lite, la seva col·locació es va llançar el passat 8 de maig, i el seu preu ha estat fixat aquest matí en E+325 punts bàsics/99.5 (amb possibilitat de reduir el marge a E+275 punts bàsics si el palanquejament se situa per sota de 2,5 vegades), per sota del nivell inicialment anunciat d'E+350 punts bàsics. MásMóvil ha precisat que la col·locació ha generat "demanda significativa" per part d'inversors institucionals resultant en una sobre-subscripció d'1,6 vegades.

Així mateix, la companyia ha aconseguit 280 milions de línies de liquiditat a través de: i) una línia de Capex de 150 milions, ii) una línia de liquiditat general de 100 milions, i iii) altres facilitats creditícies per 30 milions. Les dues primeres tenen un cost d'E+275 punts bàsics amb possibilitat de reduir-se a E+225 punts bàsics si el palanquejament se situa per sota de 2,5 vegades.

La col·locació ha estat liderada per Goldman Sachs i BNP Paribas com joint global coordinators i active bookrunners, i Société Generale, JPMorgan, Banc Santander, BBVA i Barclays com joint bookrunners.

Noticias relacionadas

contador