ep masmovil amplia capital100 millonescancelaemisionpreferentes200 millones
MÁSMÓVIL - Archivo
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

MásMóvil ha informat aquest dimecres que l'agència de qualificació Fitch li ha assignat una qualificació creditícia a llarg termini de 'BB-', dins de la categoria d'especulació o 'bo escombraries', amb una perspectiva estable.

Aquesta qualificació segueix la de Moody's. La setmana passada es va saber que l'agència atorgava per primera vegada una qualificació creditícia a MásMóvil amb una nota 'B1' -també dins del grau de especulació- i amb una perspectiva igualment estable.

L'agència de qualificació explicava que la nota obtinguda per la 'teleco' reflecteix "l'èxit de la quarta operadora de telecomunicacions d'Espanya, després d'augmentar els seus ingressos a un ritme de dos dígits i amb una quota de mercat propera al 16% en mòbil i el 8% en telefonia fixa des de la seva creació el 2006".

No obstant això, Moody's també incidia en la "feble" estratègia de paquets convergents que exposa MásMóvil a la necessitat d'evolucionar cap a un model de negoci amb un contingut "més ric", així com en la seva competència amb les altres tres grans companyies que operen a Espanya, que "estan defensant les seves quotes de mercat".

Aquestes qualificacions es sumen a la de l'agència S&P, que igualment va fixar a principis de mes la seva en el grau d'especulació ('BB-'), amb una perspectiva estable.

Noticias relacionadas

contador