ep una pancarta publicitaria de masmovil en el escaparate de una tienda
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo
22,50€
  • 0,00€
  • 0,00%

MásMóvil es deixa mig punt a l'IBEX 35. La companyia de telecomunicacions cedeix terreny en borsa tot i liderar la captació de clients al mes d'agost. Un èxit encara més meritori si es té en compte que no ofereix futbol als seus usuaris. En total, la companyia va guanyar 15.000 clients de mòbil i 17.000 de fix.

Per la seva banda, Vodafone, que l'any passat va patir les majors pèrdues de clients per la seva decisió de no adquirir els drets per emetre la Campions i La Lliga, va aconseguir uns resultats molt millors aquest any en el marc de la seva aposta per ser el major agregador de continguts de cinema i sèries, les tarifes il·limitades i els primers serveis de 5G.

L'operadora, que des de l'inici d'aquesta temporada tampoc compta amb els vuit partits de Lliga que encara conservava duranant la passada, va guanyar 7.900 clients de mòbil i va perdre usuaris en fix. Algunes fonts xifren aquest descens dels usuaris en fix a 21.100, mentre que altres el situen en uns 8.500.

Movistar, que l'agost passat va aconseguir unes dades molt elevades gràcies a l'aposta pel futbol i per captar els clients que deixaven de tenir aquest servei a Vodafone, va perdre 33.000 usuaris de mòbil i uns 12.000 de fix, mentre que Orange, que sí que ofereix tot el futbol una temporada més, va guanyar uns 9.800 en fix, però va perdre al voltant de 10.000 a mòbil.

BANK OF AMERICA RECOMANA 'COMPRAR'

El banc d'inversions nord-americà va iniciar recentment la cobertura del valor amb una recomanació de 'comprar'. BofAML va destacar "la forta entrada de MásMóvil al mercat espanyol que li està permetent registrar dobles dígits d'ingressos i EBITDA". I tot gràcies "al seu oportunisme i l'aprofitament d'un mercat tan específic com l'espanyol".

El banc d'inversions nord-americà va aplaudir també l'adquisició de Yoigo per fortificar el creixement del seu negoci d'ample de banda permetent per a finals de 2019 "cobrir més de 9 milions d'unitats de negoci amb la seva pròpia fibra" d'un total de 19 milions.

Noticias relacionadas

contador