ep tienda mango
MANGO - Archivo

Mango ha signat un acord amb el grup nord-americà Macy's per accelerar el seu creixement en línia al mercat nord-americà. L'aliança contempla la presència de Mango a la plataforma del grup nord-americà i l'obertura de tres córners a Nova York, segons ha informat la companyia de moda espanyola aquest dimecres en un comunicat.

A partir del proper 12 d'agost, Mango tindrà presència digital a Macy's a través de la línia Woman, mentre que els seus còrners estaran ubicats als centres situats a Staten Island, Roosevelt Field i Herald Square, tots a Nova York.

A partir del proper 12 d'agost, Mango tindrà presència digital a Macy's a través de la línia Woman

Actualment, Mango compta als EUA amb una botiga insígnia al barri del Soho de Nova York, on també ven a través de mango.com i els principals grups de distribució en línia del país. A més, gestiona els enviaments al país nord-americà amb un magatzem logístic ubicat a Nova Jersey.

Com explica el vicepresident de Mango, Daniel López, aquest és un "gran acord per a Mango, ja que permet seguir augmentant la nostra presència en un mercat estratègic com és el nord-americà, a través d'una de les plataformes més importants del país".

Les vendes en línia de Mango van aconseguir el 20% del total de la facturació el 2018, un objectiu que s'ha aconseguit dos anys abans del previst. Després d'això, la companyia s'ha fixat com a objectiu que les vendes en línia suposin el 30% de la facturació total a finals de 2020. Un creixement que serà progressiu, ja que s'espera que el 2019 en representin un 25%.

Noticias relacionadas

contador