mango  tienda en forum radunia gdansk exterior
Mango

Mango continua el desenvolupament de la seva xarxa comercial a Europa amb una aposta clara per Polònia, on té previstes 6 noves obertures al llarg de 2019, la majoria d'elles en ciutats on Mango no tenia presència física.

La companyia, que va entrar al mercat polonès l'any 2000, finalitzarà el 2018 amb un total de 20 punts de venda en 14 ciutats del país, entre les quals es troben Varsòvia, Cracòvia, Gdansk i Poznan. A més, Mango ven a Polònia en línia des de fa 15 anys, cosa que permet dur a terme estratègies omnicanals que milloren l'experiència dels clients.

Durant aquest any 2018 s'han obert tres botigues al país, una a Forum Radunia (Gdansk), una a Millenium Hall (Rzeszów) i una altra a la Galeria Ostrowiec (Ostrowiec), totes situades en centres comercials. Aquestes noves obertures tenen una superfície de venda compresa entre els 400 i 500 m². A més, introdueixen el nou concepte d'interiorisme i arquitectura de la marca que distribueix els espais de forma més ordenada i en harmonia amb l'estètica de la companyia.

L'any passat Mango va obrir la primera botiga insígnia del país a l'emblemàtic carrer Marszalkowska de Varsòvia, Wars Sawa Junior, que compta amb 900 metres quadrats i disposa de les col·leccions Woman i Man.

Noticias relacionadas

contador