tienda mango

El Corte Inglés i Mango han arribat a un acord per distribuir a partir del mes de març la línia de moda Violeta by Mango a través dels corners situats als grans magatzems.

A més, la marca estarà també disponible a la web d'El Corte Inglés durant els pròxims mesos, segons ha informat aquest dimecres el grup de distribució.

Inicialment, l'acord contempla l'obertura de tres córners en centres d'El Corte Inglés de Sevilla, València i Valladolid. "La voluntat de les dues companyies és la de poder ampliar la col·laboració amb noves obertures en un futur entre els dos grans referents del sector de la moda", ha ressaltat el grup de distribució.

Amb aquesta aliança, El Corte Inglés incrementa l'oferta de disseny als seus centres i la seva pàgina web, tal com ha fet en altres ocasions amb altres marques de moda. Per la seva banda, Violeta by Mango aconsegueix augmentar els seus canals de venda a nivell nacional i distribuirà per primera vegada a través dels grans magatzems.

Actualment, Violeta by Mango compta amb 110 punts de venda a tot el món, 41 de les quals són a Espanya. A més, es comercialitza a través de la pàgina web de Mango i de 'marketplaces' internacionals en més de 76 països.

Amb aquesta iniciativa, Mango demostra la seva aposta per Violeta by Mango, un projecte que va néixer el 2014 amb l'objectiu de vestir les dones 'amb moltes corbes', i que ofereix una col·lecció de qualitat i peces de tendència.

El Corte Inglés ha ressaltat que és el lloc amb més concentració de marques de moda per metre quadrat i que uneix als seus centres i, a través de la web, més de mil signatures tant nacionals com internacionals que cobreixen tots els estils i necessitats de les clientes.

Noticias relacionadas

contador