ep el consejero delegado de inditex oscar garcia maceiras durante la presentacion de los resultados
M. Dylan - Europa Press

Óscar García Maceiras, conseller delegat d'Inditex, ha reiterat la seva aposta per continuar creixent als Estats Units, un dels mercats que més bons resultats està oferint a la matriu de Zara des que va esclatar la guerra a Ucraïna.

  • 43,48€
  • 0,14%

Els experts de GVC Gaesco han reiterat el consell de neutral sobre el valor, amb un preu objectiu de 30,14 euros, ja que no observen potencial des de la valoració actual.

De les seves declaracions a Expansión, aquests analistes destaquen els missatges següents, encara que afegeixen que no suposen cap novetat sobre els seus missatges de l'última presentació de resultats.

1. Bon començament d'any: les vendes van augmentar un 13,5% a tipus de canvi constants, un 17,5% si se n'exclou l'impacte de Rússia i Ucraïna. No percep que el consum estigui deteriorant-se.

2. Enorme potencial per créixer perquè el sector tèxtil està enormement fragmentat. Als Estats Units, només representen 0,5 dòlars de cada 100 dòlars en vendes, per la qual cosa la capacitat de continuar guanyant quota és molt rellevant.

En aquest mercat, busquen un creixement tranquil, selectiu i sostenible. Massimo Dutti i Zara Home són candidates a obrir botigues als EUA, país on tenen 30 projectes per als propers 3 anys.

3. El model integrat de botigues físiques i venda en línia considera que és un model guanyador. La importància de la botiga física continua sent molt significativa, ha estat la bandera de creixement del grup i ho continuarà sent. No només és un punt de venda, sinó que serveix de suport operatiu essencial per a les operacions en línia. Per exemple, ha servit per a les devolucions de les compres en línia. En començar a cobrar, n'han vist un descens.

"El conseller delegat reitera la confiança en el model i en el bon exercici que s'espera per a aquest exercici", conclouen des de GVC Gaesco.

Noticias relacionadas

contador