ep logitech
LOGITECH

Logitech International ha elevat les seves previsions anuals aquest dimarts i ha informat d'un increment de més del triple en els ingressos operatius ajustats trimestrals, beneficiant-se d'un impuls generat per la pandèmia en la demanda de productes per al treball des de casa i accessoris de jocs.

El fabricant de perifèrics d'ordinador ha elevat per tercera vegada les perspectives de creixement de vendes i beneficis per a 2021. Ara s'espera un augment de les vendes per a tot l'any d'entre el 57% i el 60% en termes de moneda constant i un ingrés operatiu ajustat de 1.050 milions de dòlars.

La demanda dels seus dispositius de videoconferència i perifèrics per a jocs d'ordinador es va disparar a mesura que més persones treballaven des de casa, mentre que les vendes de consoles de jocs es van disparar com a resultat del tancament de cinemes i altres instal·lacions d'oci.

Les vendes de l'empresa, que fabrica altaveus mòbils, teclats, ratolins i dispositius de videoconferència, van augmentar en un 85%, fins a arribar als 1.670 milions de dòlars, durant el tercer trimestre, que ha estat tradicionalment el període de majors vendes de la companyia.

Anteriorment, Logitech havia previst un creixement anual de vendes del 35% al 40% en termes de moneda constant i uns ingressos operatius ajustats d'entre 700 i 725 milions de dòlars.

"Estem invertint cada vegada més en les nostres capacitats i persones per al potencial de creixement que veiem en el futur", ha declarat Bracken Darrell, conseller delegat de Logitech.

Noticias relacionadas

contador