ep archivo   camion de logista
LOGISTA - Archivo

Logista ha anunciat aquest divendres l'adquisició del 100% de l'activitat de transport i logística d'aliments refrigerats i congelats escindida del Grup Carbó Collbatallé. El Grup Carbó Collbatallé continuarà mantenint l'explotació de la seva activitat patrimonial, segons ha informat Logista a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 25,46€
  • 0,32%

L'acord assolit contempla l'adquisició del 100% del capital de la societat Carbó Collbatallé per 51 milions d'euros. Aquesta societat és la receptora de tota l'activitat de transport i de logística fins avui desenvolupada per les mercantils que integren el Grup Carbó Collbatallé. S'espera que el tancament de la transacció es produeixi durant els primers dies d'octubre del 2022.

Fundada el 1976 per la família Carbó, el grup és propietat de la primera generació de la família fundadora.

La companyia, amb seu a Barcelona, ​​compta amb una xarxa de 14 plataformes logístiques a Espanya que sumen a prop de 45.000 m2 amb 210.000 m3 de cambres bitemperatura que permeten un emmagatzematge de 25.000 palets EUR en congelat i/o refrigerat; així mateix, al tancament de l'any 2021 disposava d'una flota de 57 caps tractors i donava feina a prop de 360 ​​treballadors directes. Va registrar unes vendes consolidades el 2021 d'aproximadament 47 milions d'euros i un EBITDA d'11 milions d'euros.

Grup Carbó Collbatallé està especialitzat en mesures per preservar la cadena de fred, la qualitat i la seguretat dels aliments durant tot el procés logístic, assegurant que els aliments frescos i congelats arribin en bon estat a la destinació.

“Em plau anunciar l'adquisició de Carbó Collbatallé. Aquesta adquisició s'emmarca dins de l'estratègia de creixement inorgànic comunicada al mercat. Aquesta transacció contribueix a reforçar la nostra posició dins del transport a temperatura controlada a Espanya complementant les nostres capacitats actuals, estenent-les amb el rang de congelat per al sector de l'alimentació. La integració d'una empresa que comparteix amb Logista la vocació de servei al client a través del desenvolupament de solucions personalitzades i de l'excel·lència a les operacions suposa una oportunitat de creixement i de creació de valor per als nostres accionistes”, ha declarat Íñigo Meirás, conseller delegat de Logista.

Noticias relacionadas

contador