logista nueva sede 2
Logista.

Logista ha anunciat l'adquisició del 60% de Transportes El Mosca, empresa espanyola especialista en el transport i emmagatzematge de mercaderies, transport frigorífic congelat o refrigerat i transport de gran volum, principalment per a les indústries d'alimentació.

  • 25,56€
  • -0,62%

Addicionalment Transports El Mosca s'ha consolidat com una empresa de transport marítim nacional i internacional, amb alta especialització tant per al tractament de mercaderies seques com a temperatura controlada, ha assenyalat Logista en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

L'acord assolit contempla la compra del 60% del capital de la societat, que es pagarà amb caixa, per un preu màxim de 106 milions d'euros, en funció d'objectius assolits, i l'adquisició del 40% restant als propers tres anys. El deute financer net a finals del 2021 puja aproximadament fins als 23 milions d'euros.

S'espera que el tancament de la transacció es produeixi al voltant de setembre/octubre del 2022, un cop s'hagin rebut les autoritzacions i aprovacions necessàries per part de les autoritats nacionals i de la Unió Europea.

"Em complau anunciar l'adquisició de Transportes El Mosca, que suposa un pas transformacional per a la nostra divisió de transport. Aquesta transacció és consistent amb la nostra anunciada estratègia de diversificació i creixement", ha assenyalat Íñigo Meirás, conseller delegat de Logista.

Afegint que "amb Transportes El Mosca reforcem la posició de Logista en el transport a temperatura controlada a Espanya, estenent-la internacionalment i complementant les nostres capacitats actuals en serveis de valor afegit per als clients. Entre les noves capacitats que afegim, destacaria el transport marítim nacional i internacional. La complementarietat de les seves operacions amb les de Logista suposa una gran oportunitat de creixement i de creació de valor per als nostres accionistes”.

Noticias relacionadas

contador