ep archivo   la consejera delegada de linea directa patricia ayuela participa en una jornada sobre
Marta Fernández Jara - Europa Press - Archivo

Línia Directa no acaba de convèncer la companyia alemanya Berenberg. Així, aquests analistes retallen avui el preu objectiu fins als 0,95 euros des dels 1,02 euros, alhora que reiteren el seu consell de mantenir. Línia Directa cotitza actualment als 0,97 euros.

  • 0,96€
  • 0,37%

Berenberg destaca que l'asseguradora "continua empitjorant i no hi ha signes de canvi".

"Esperem que Línia Directa tingui un altre mal trimestre, a causa principalment de la seva divisió d'automòbils", comenten aquests experts. "La fixació de preus al mercat espanyol ha mostrat escassos indicis de recuperació i no esperem que l'empresa comuniqui cap canvi material sobre això, cosa que contrasta amb altres mercats europeus d'assegurances d'automòbils en què els augments de preus s'han accelerat al quart trimestre", expliquen.

S'espera que la solvència es mantingui pràcticament estable, acabant l'any al 186%. "Preveiem un dividend molt petit al quart trimestre, cosa que significa que la rendibilitat per dividend estimada per al 2022 serà del 5,7%", apunta Berenberg.

Afegeixen aquests analistes que les revisions de beneficis han estat negatives al llarg del 2022 i aquest any també començaran malament, cotitzant als 13,1 vegades BPA estimat per al 2024 per a una ràtio combinada del 93,5%.

Línia Directa publica els seus resultats del quart trimestre i del conjunt del 2022 el proper 1 de març.

Noticias relacionadas

contador