ep archivo   edificio y telefono de linea directa aseguradora
LINEA DIRECTA - Archivo

Males notícies per a Línia Directa. La companyia d'assegurances ha estat el valor que més ha caigut aquest dijous al Mercat Continu (-4,62%) després de la retallada de valoració feta per Berenberg. La companyia alemanya ha rebaixat a mantenir el valor des de comprar i ha situat el seu preu objectiu en 1,02 euros per acció enfront dels 1,38 euros anteriors.

  • 0,93€
  • 1,09%

Els analistes de Berenberg, tot i que han indicat que "els segueix agradant el cas d'inversió per a Línia Directa", destaquen dos riscos clau a curt termini que no poden "ignorar" i que són els que els han dut a aquesta nova recomanació sobre l'entitat espanyola.

En primer lloc, fan referència que els preus de les assegurances d'automòbils a Espanya "només van pujar un 2,1% durant els primers nou mesos del 2022, mentre que la inflació és del 10%, cosa que està provocant una contracció dels marges".

En segon lloc, posen el focus en la solvència del grup que està exposada negativament als tipus d'interès, cosa que significa que la solvència disminueix a mesura que augmenten els tipus d'interès.

En aquest cas, si bé l'empresa opera sobre la base d'una taxa de pagament, creuen que "encara hi ha un cert risc que els dividends s'aturin durant el 2023 per reconstruir la posició de capital i garantir que la solvència es mantingui per sobre del llindar conservador del 180%”.

Noticias relacionadas

contador