deoleo portada

Deoleo i les seves noves accions comencen a cotitzar en borsa aquest dijous. Així ho ha anunciat la pròpia empresa a través d'un fet rellevant remès a la CNMV.

  • 0,22€
  • -0,90%

La companyia posa així fi a la seva reestructuració financera després d'haver complert totes les exigències del refinançament subscrit amb els seus creditors el 13 de març.

A partir d'aquest dijous, les noves accions de Deoleo iniciaran la seva marxa a les Borses de Valors de Madrid, Bilbao, Barcelona i València. Ignacio Silva, president i conseller delegat de la companyia, ho ha celebrat amb aquestes declaracions: “Deoleo comença avui un nou capítol de la seva història. Després d'anys molt exigents per a tothom, la companyia ha aconseguit tancar el seu procés de reestructuració en el temps previst i en les millors condicions per al nostre projecte, la qual cosa ens permet mirar al futur amb tranquil·litat i optimisme".

"Des d'avui comptem amb l'estabilitat patrimonial i financera necessària per seguir enfocats en el desenvolupament del nostre pla de negoci que, gràcies als bons resultats que està oferint, ha estat àmpliament recolzat pel mercat, com s'ha posat de manifest durant l'ampliació de capital que hem dut a terme durant les últimes setmanes”, ha reblat Silva.

Noticias relacionadas

contador