ep deoleo
DEOLEO - Archivo

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha anunciat la suspensió de cotització dels títols de Deoleo a partir del 25 de maig. La companyia està caient amb força a la borsa (-10%) aquest divendres.

  • 0,22€
  • 0,00%

Aquesta suspensió de cotització es produeix en el marc de la 'operació acordió' que està duent a terme la companyia. Aquesta operació consisteix en la reducció del capital social de l'empresa a zero i en una ampliació simultània de fins a 50 milions d'euros amb dret de subscripció preferent per als accionistes.

Per a l'execució d'aquesta operació, Deoleo emetrà 500.000.004 noves accions a un preu de subscripció de 0,1 euros per títol. Cada acció actualment en circulació atorgarà un dret de subscripció preferent i seran necessaris 59 drets per a subscriure 21 nous títols.

A partir del 25 de maig se suspèn la negociació de les accions actuals de l'empresa i el 26 de maig comença el període de subscripció de l'ampliació de capital, que s'allargarà fins al 9 de juny. Posteriorment, hi haurà unes quantes rondes en les quals s'aniran adjudicant aquestes accions. El 24 de juny s'inscriurà al registre l'operació acordió i el 25 de juny començaran a cotitzar les noves accions.

A fi de facilitar l'equació de bescanvi de l'augment de capital, l'accionista majoritari de la societat, Ole Investments, vehicle inversor de CVC, ha renunciat a l'exercici de 96.253 drets de subscripció preferent, i, en cas que fos necessari, es compromet a subscriure els nous títols que no hagin estat subscrits, fins a un import de 40 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador