• La compra seria portada a terme per un consorci liderat per TPG Capital Management i Carlyle Group
baidu-poursuit-son-declin

Baidu, el principal motor de cerca d'Internet a la Xina, es prepara per desfer-se de la seva unitat de serveis financers. La companyia espera vendre aquest negoci per uns 1.900 milions de dòlars, segons informa aquest dilluns Reuters.

La compra seria portada a terme per un consorci liderat per TPG Capital Management i Carlyle Group, mentre Baidu continua buscant finançament per poder assumir els seus objectius empresarials.

Baidu invertirà 840 milions de dòlars en Du Xiaoman, de la qual passarà a posseir el 42%

La venda dels seus serveis financers atorgaria a Baidu la possibilitat d'invertir 840 milions de dòlars en Du Xiaoman, companyia de la qual passaria a posseir el 42%.

"Durant la pròxima era del sector tecnofinancier, Du Xiaoman oferirà les capacitats tecnològiques perquè la intel·ligència artificial de Baidu s'associï amb institucions financeres i ofereixi serveis tecnològics i financers als consumidors a la Xina", ha assegurat Guan Zhu, vicepresident de Baidu.

Per la seva banda, el conseller delegat de Baidu, Robin Li, ha afirmat que des de la seva creació el 2015 la unitat de serveis financers ha estat un "jugador líder a l'espai d’empreses de tecnologies financeres a través de la innovació impulsada per la intel·ligència artificial".

Noticias relacionadas

contador