ep meinrad spenger consejero delegado de masmovil
MÁSMÓVIL - Archivo

L'oferta pública d'adquisició d'accions (OPA) llançada pels fons Cinven, KKR i Providence implica assumir un compromís amb MásMóvil pròxim als 5.500 milions d'euros, en incloure a l'equació el deute pendent de la companyia i plans d'inversió, segons calculen fonts del mercat.

  • 22,50€
  • 0,00%

L'OPA estricta oferta als seus accionistes de 22,50 euros per cada títol, la qual cosa implica valorar el cent per cent d'un desemborsament total de la teleco en 2.963,57 milions d'euros.

Per encarar-la, els fons han obtingut avals atorgats per Barclays, BNP Paribas i Morgan Stanley, per un import de gairebé 987,86 milions d'euros cadascun, i que sumarien la quantitat de 2.963,57 milions proposada a l'OPA.

Les fonts financeres consultades assenyalen que a aquest import caldria sumar-li altres compromisos que assumirien els fons, com són els 1.845 milions de deute reportat el primer trimestre per la companyia, els 140 milions que es contemplen dins del pla d'incentius existent per a l'equip gestor, i 380 milions de capex diferit.

Si a més s'inclou l'operació d'adquisició de Lycamobile a la qual la Comissió Nacional de Mercats i Competència (CNMC) va donar llum verda la setmana passada, i que ascendeix a uns 370 milions, el consorci format pels tres fons estaria assumint per MásMóvil una quantia de més de 5.500 milions d'euros

Noticias relacionadas

contador