ep presidente ohl juan miguel villar mir
0,32€
  • -0,01€
  • -3,38%

Les especulacions recurrents sobre la venda de la participació que la família Villar Mir té en OHL (una mica més del 30%) tornen aquest dimarts. Segons informa Expansión, els Villar Mir estan negociant vendre aquest percentatge a la família mexicana Amodio, propietaris del grup Caabsa i que té forts interessos en construcció a Mèxic. La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha suspès la cotització d'OHL quan pujava un 3,75%.

El diari assenyala que el Grup Villar Mir podria conservar un percentatge minoritari en OHL i recorda que des de fa temps té a la venda el seu percentatge en OHL, un dels seus actius més emblemàtics, per les seves dificultats financeres.

S'ha parlat de molt diverses empreses interessades en aquesta participació, especialment estrangeres (xineses, italianes, franceses...). Expansión subratlla que en el passat l'asiàtica China State Corporation (CSCEC) va mantenir converses amb OHL.

A dia d'avui, afegeix el diari, l'interès del grup xinès ha perdut intensitat mentre que ha guanyat força el dels mexicans de Caabsa. Expansión afegeix que l'operació podria implicar "una petita prima" sobra la cotització actual de la constructora. A preu de mercat, el paquet d'accions de la família Villar Mir té un valor d'una mica més de 100 milions d'euros.

OHL va tancar ahir en borsa als 1,07 euros.

Noticias relacionadas

contador