natracb2
1,00€
  • 0,00€
  • 0,00%

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha autoritzat l'oferta pública voluntària (OPA) llançada per World Confectionary Group (Inverindustrial) sobre el 100% de Natra.

Com recorda el supervisor, l'oferta es dirigeix ​​al 100% del capital de Natra, compost per 152,5 milions d'accions, i a les 5.759 obligacions convertibles en circulació. El preu ofert és d'un euro per cada acció i de 1.000 euros per cada obligació convertible.

La contraprestació s'ha fixat complint els paràmetres del Reial decret d'opes i la CNMV ho accepta com a preu equitatiu. L'efectivitat de l'oferta està condicionada al fet que un mínim del 59,76% del capital accepti. Aquest és el percentatge de capital en mans de Banc Sabadell, Deutsche Bank, Kington i Sherston, entitats amb les quals Inverindustrial ha signat un acord "en què s'han compromès de forma irrevocable a vendre-les en l'oferta", assenyala el regulador al seu comunicat.

L'operació està garantida per dos avals que sumen 158.300.000 atorgats per Investec Bank.

Inverindustrial planeja exigir la venda forçosa si es compleixen els requisits i, si no és el cas, ha de promoure l'exclusió de cotització de Natra acollint-se a alguna de les excepcions recollides per la norma d'opes.

Noticias relacionadas

contador