ep natra chocolates
NATRA
1,00€
  • 0,00€
  • 0,00%

La luxemburguesa World Confectionery Group ha llançat una oferta pública d'adquisició (OPA), de caràcter voluntari, per la totalitat de les accions i obligacions convertibles de Natra per un import total màxim de 142.480.000 d'euros.

En concret, World Confectionery Group ofereix 0,90 euros per cada acció de Natra i 900 euros per cada obligació convertible, segons ha informat aquest dijous la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El preu de l'oferta per als títols representa un descompte d’aproximadament l'1,1% sobre el preu de tancament d'ahir de les accions de Natra, fixat als 0,91 euros.

L'oferta es dirigeix ​​a la totalitat de les 59.966.280 accions (incloent-hi 361.364 títols en autocartera), a les 98.348 obligacions convertibles actualment emeses i en circulació i a la totalitat de les accions de Natra que, amb el màxim de 98.348.000, s'emetin com a conseqüència de la conversió de les obligacions convertibles pels seus titulars amb anterioritat a la fi del termini d'acceptació de l'oferta.

L'operació compta amb el compromís de diverses entitats titulars d'aproximadament el 57,58% del capital social totalment diluït de Natra després de la conversió en accions de la totalitat de les obligacions convertibles actualment en circulació.

EXCLUSIÓ DE BORSA

Amb l'oferta, que compta amb el compromís de Sabadell, Deutsche Bank, Kington i Sherston, Investindustrial té la intenció d'exercitar el seu dret d'exigir la venda forçosa d'accions i obligacions convertibles de Natra ('squeeze-out') al preu ofert.

L'execució de l'operació de venda forçosa donarà lloc a l'exclusió de les accions de Natra de les Borses de Madrid i València i de les obligacions convertibles del mercat AIAF. Aquesta exclusió serà efectiva en la data en què l'operació de venda forçosa es liquidi.

D'altra banda, fins al moment, l'oferent no ha designat cap membre dels òrgans d'administració o direcció de Natra, les accions de la qual han estat suspeses de cotització per la CNMV aquest dijous, mitja hora després de l'obertura del mercat i abans de conèixer els detalls de l'oferta, en el moment que marcaven un preu de 0,90 euros, amb un descens de l'1,09%.

Investindustrial inverteix de manera predominant en companyies de mida mitjana actives en sectors industrials com ara la fabricació, el consum i l'oci, així com en serveis de negoci.

Natra és una multinacional dedicada a la producció i elaboració de productes de xocolata i derivats del cacau, present en mercats europeus, nord-americans i la Xina i compta amb sis de producció especialitzats a Espanya, Bèlgica, França i Canadà.

Natra cotitza ha tancat amb una caigudes de l'1,43% després de tornar a cotitzar després d'haver estat suspesa a primera hora.

Noticias relacionadas

contador