ep sede repsol
REPSOL - Archivo

Repsol ha publicat els seus resultats trimestrals aquest dijous. La petroliera espanyola, cotitzada de l'Ibex 35, ha mantingut el seu dividend per a 2020, entre altres anuncis. Els seus comptes li han valgut per guanyar-se el suport de Credit Suisse però no el de Barclays.

  • 14,83€
  • -0,78%

Des de la casa d'anàlisi suïssa rebaixen el seu preu objectiu dels 15 als 13,50 euros (amb el títol cotitzant a 7,58 euros per acció).

Credit Suisse reitera a més la seva recomanació de 'sobreponderar' a la petroliera i mira amb ganes la seva actualització d'estratègia que anunciarà el mes vinent de novembre, "un clar catalitzador per al títol". Com a vents en contra veuen una retallada del dividend major de l'anunciat i que els seus marges de refinat no es recuperin com espera el mercat.

Des de Barclays segueixen sense apostar per Repsol. Els analistes del banc britànic reiteren el seu consell de 'infraponderar' a la companyia i el seu preu objectiu, de 10 euros per acció. L'entitat financera reconeix que "Repsol està a mig camí de reinventar-se per al futur".

Recorden que Repsol ha rendit un 18% per sota del sector enguany i que continua cotitzant a nivells baixos i barats, amb una rendibilitat per dividend que ara excedeix el 12%. "Tanmateix, això és només una mètrica i creiem que encara és aviat per posar-se llargs amb les seves accions", postil·len.

Noticias relacionadas

contador