ep telepizzaamazon echo
TELEPIZZA
4,70€
  • 0,00€
  • 0,00%

Els fons KKR, Artà -gestora del grup March- Torreal -societat de la família de Joan Abelló- i el banc Safra Group han presentat una OPA sobre el 100% de Telepizza a un preu de 6 euros per acció en efectiu. Telepizza ja ha tornat a cotitzar després de ser suspesa aquest dijous. Puja més d'un 20%.

KKR, màxim accionista de Telepizza amb el 26,3% del capital, ha informat que "determinats accionistes" de Telepizza, representatius del 12,743% del capital, s'han compromès "irrevocablement" a acceptar l'oferta a canvi d'aquesta contraprestació en efectiu de 6 euros per acció. L'objectiu d'aquesta OPA és fer-se amb la totalitat de la companyia i excloure-la de borsa.

A la data del present anunci, dels set membres del consell d'administració de Telepizza, dos consellers -Mark Brown i Alejo Vidal-Quadras- han estat nomenats a proposta de KKR, que tenen, en conseqüència, la condició de consellers dominicals.

La decisió de llançar l'OPA arriba tres dies després que Telepizza i Pizza Hut segellessin de manera oficial la seva aliança estratègica i un acord de màster franquícia que entrarà en vigor el 30 de desembre i que busca accelerar el creixement de les dues companyies a Espanya, Portugal, Llatinoamèrica, Andorra, Suïssa i el Carib.

Telepizza va tornar al parquet l'abril de 2016, quan va protagonitzar un dels pitjors estrenes de la borsa espanyola amb una caiguda de gairebé el 20%. Les accions de la cadena de restaurants han perdut el 37% del seu valor des de la seva tornada a la borsa.

Noticias relacionadas

contador