telepizza pizza hut acuerdo portada
4,70€
  • 0,00€
  • 0,00%

La Comissió Europea (CE) ha autoritzat l'aliança estratègica entre Pizza Hut i Telepizza, segons ha informat Telepizza en un fet rellevant remès aquest dimarts a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Aquesta autorització constitueix l'última de les condicions suspensives a les quals estava subjecta l'operació.

La signatura definitiva de l'acord tindrà lloc durant els pròxims dies amb l'objectiu que entri en vigor el pròxim 30 de desembre de 2018.

Amb aquest acord, Grup Telepizza pràcticament dobla el nombre d'establiments fins a arribar a més de 2.500 botigues. Al tancament de l'acord, les vendes de la cadena augmentaran fins als 1.100 milions d'euros anuals (1.300 milions de dòlars) i el grup fixa així en 100 milions d'euros la seva previsió d'EBITDA per 2021. A més, aquest creixement estarà acompanyat d'una major presència internacional ja que operarà en gairebé 37 països, que representen més de 500 milions de consumidors potencials.

Així mateix, l'aliança inclou l'obertura de 1.300 botigues de Grup Telepizza durant els propers deu anys als mercats que cobreix l'acord: Espanya, Portugal, Llatinoamèrica (excloent-ne Brasil), el Carib i Suïssa.

"Aquesta aliança estratègica amb Pizza Hut ens situa en una posició privilegiada per afrontar els reptes del futur del sector de Quick Service Restaurant" assegura Pau Juantegui, CEO i President de Grup Telepizza, que, a més, afegeix que la companyia "sempre s'ha caracteritzat per la seva actitud pionera" i que, per tant, "aquest és un gran pas per continuar liderant el sector".

Noticias relacionadas

contador