ep repsol 20180726083801
EUROPA PRESS - Archivo

Kepler eleva la seva aposta per Repsol. La companyia d'anàlisi ha elevat el preu objectiu de la petroliera des dels anteriors 19,5 euros als actuals 20,5 euros per acció, és a dir, un potencial alcista del 20% respecte als nivells en què cotitza el títol al moment de la publicació de l'informe.

  • 15,44€
  • 0,46%

La companyia canadenca reitera, a més, la recomanació de 'comprar' els títols de Repsol i destaca que "serà la major beneficiada de l’OMI 2020", és a dir, de la nova regulació que fomentarà la reducció de sofre.

La nova normativa reduirà les emissions de sofre dels vaixells

Kepler anticipa que l’OMI 2020 tindrà "un impacte positiu del 4% en el flux de caixa de la petroliera", i destaca que "una de les fortaleses de Repsol, a més de la seva alta conversió, és també la seva integració, en disposar de les seves quatre refineries operant com una sola a Espanya".

D'aquesta manera, la canadenca se suma a altres empreses que anteriorment han millorat la seva aposta per la companyia espanyola anticipant perspectives positives per a la petroliera un cop entri en vigor la nova regulació sobre el sofre en els compostos petrolífers.

L'OMI 2020 consisteix que, per al 2020, els vaixells hauran de reduir del 3,5% al ​​0,5% les seves emissions de sofre. Aquesta nova normativa beneficiarà principalment a Repsol, perquè com ja va apuntar Deutsche Bank el passat 20 de setembre, és "la que compta amb el millor estoc".

Altres empreses com Berenberg, JP Morgan i Barclays han apostat també durant els últims mesos per Repsol, destacant-la dins el sector petrolier.

Noticias relacionadas

contador