ep archivo   fachada de la sede de cellnex
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

"Continuem confiant que s'acosta un potencial alcista significatiu i reiterem la nostra opinió que, en un escenari alcista creïble, les accions de Cellnex podrien (a mitjà termini) tenir un valor superior a 100 euros". Així ho creuen a JP Morgan.

  • 31,39€
  • 0,74%

Des del començament d'any, les accions de la companyia acumulen una revaloració de més del 23%. En aquest context, els analistes reiteren el seu preu objectiu de 59 euros per acció, amb una recomanació de sobreponderar.

Com expressen en un informe recent, "els catalitzadors han inclòs una estabilització direccional en les expectatives de taxes i el gir estratègic de la companyia que s'allunya de les fusions i adquisicions cap a una nova història d'accions amb enfocament orgànic".

"Si bé són útils, les nostres converses suggereixen que molts inversors n'estan atrapats al marge, esperant ansiosament que s'eliminin diversos excessos residuals i, en conseqüència, millori la visibilitat", afegeixen.

Amb vista al futur, a JP Morgan troben que l'atenció dels inversors se centra a: comprendre si el CFO de Cellnex romandrà a la companyia sota el seu nou lideratge; quan podríem obtenir més visibilitat al voltant dels plans del nou CEO; el moment potencial d'una actualització a grau d'inversió, així com la introducció d'una política de rendiment dels accionistes més atractiva; i esperances d'un Dia dels Mercats de Capitals a finals del 2023 o principis del 2024.

Noticias relacionadas

contador