tobias martinez marco patuano cellnex

La companyia alemanya Berenberg té confiança en Cellnex, a la qual atorga un consell de mantenir, amb un preu objectiu de 39 euros.

  • 31,05€
  • -2,17%

En un informe publicat aquest dimecres explica que, després de parlar amb persones familiaritzades amb el nou conseller delegat de la companyia, Marco Patuano, i amb el nou representant del fons TCI al Consell de Cellnex, Jonathan Amouyal, “pensem que part de l'optimisme podria estar justificat".

Segons aquests experts, l'empresa "podria anar més enllà d'una mera venda de participacions minoritàries i considerar alienacions de més envergadura i àrees addicionals d'eficiència de costos".

En concret, Berenberg comenta que un moviment més proactiu cap a les xarxes de torres comunes podria suposar una alça del 10-15% per a les accions, que compensaria amb escreix la baixada d'un sol dígit si es materialitza la consolidació del mercat de la telefonia mòbil a Espanya, Itàlia, Regne Unit i Suècia.

"En espera d'una actualització de l'estratègia, que només és probable després dels resultats del segon trimestre, al nostre parer, reiterem mantenir amb un preu objectiu de 39 euros", conclouen.

Noticias relacionadas

contador