cbjamie dimon2 short1

JP Morgan Chase, el banc més important dels Estats Units, ha superat les previsions de consens amb els seus resultats del quart trimestre, després de guanyar 12.100 milions de dòlars durant aquest període. Tot i que aquesta xifra inclou l'eliminació de 2.900 milions en reserves de crèdit.

  • 150,50$
  • 2,26%

L'entitat ha publicat un benefici per acció (BPA) de 3,79 dòlars, molt per sobre dels 2,62 dòlars esperats. No obstant això, 72 centaus corresponen a les reserves de crèdit.

A més, els seus ingressos han pujat un 3,4%, fins als 30.160 milions, per sobre dels 28.700 milions pronosticats.

Jamie Dimon, president i conseller delegat, ha qualificat com "sòlids" els resultats en "un any desafiant durant el qual hem generat ingressos rècord i ens hem beneficiat del nostre model de negocis diversificat".

Dimon ha afegit que "si bé informem de guanys rècord de 12.100 milions, no considerem que l'eliminació de reserves de 2.900 milions representi guanys centrals o recurrents".

Tot i que ha afegit que "els desenvolupaments positius de vacunes i estímuls van contribuir a aquests alliberaments de reserva aquest trimestre, les nostres reserves creditícies de més de 30.000 milions continuen reflectint una incertesa econòmica significativa a curt termini i ens permetran resistir un entorn econòmic molt pitjor que els pronòstics base actuals de la majoria dels economistes".

Per anàlisi tècnica, el títol cotitza a màxims històrics. "L'espelma que ens dibuixi aquest divendres, per allò de ser setmanal, pot donar-nos molta més informació en recollir els resultats del 4T de l'exercici passat i per tant del conjunt de l'any.

No cal dir que un tancament setmanal amb comoditat per sobre dels 141 dòlars seria un clar i potent senyal de fortalesa en el subjacent. Per sota, per la banda dels suports, tenim els buits alcistes dels 131,55 i 125,69 dòlars", assenyala José María Rodríguez, analista de Bolsamanía.

Noticias relacionadas

contador