bancos definitivo

Els experts de JP Morgan han actualitzat la seva visió de la banca espanyola i han rebaixat la seva estimació de 'pay-out' fins a un màxim del 40% (comparat amb un 50% previ) per a 2021 i 2022.

El banc nord-americà no fa canvis als seus preus objectius i recomanacions sobre les entitats espanyoles. Així, manté un consell de 'neutral' per a totes elles menys per a Bankia, per a la qual recomana 'infraponderar'. Quant als preus objectius, reitera la seva valoració de 2,80 euros per al Santander, de 2,40 per a CaixaBank, de 0,55 euros per a Sabadell, de 1,10 euros per a Bankia i de 4,85 euros per a Bankinter.

En el cas del BBVA, a principis d'aquest mes JP Morgan va retallar el seu consell sobre el banc, al qual va treure a més de la llista de 'top picks' o favorits. El banc nord-americà va rebaixar el BBVA també fins a 'neutral' des de 'sobreponderar' i va retallar el seu preu objectiu fins als 3,7 euros des dels 4,10 euros. Això, després que l'entitat comuniqués un CET1 de "només el 10,84% al primer trimestre i d'una visibilitat limitada sobre com arribarà a un nivell del 11,5% a mitjà termini".

Respecte al conjunt de bancs europeus, i malgrat el rebot del sector des de març, JP Morgan recalca que continuen sent "cautelosos i selectius". Per al conjunt de la banca del Vell Continent també esperen un 'pay-out' màxim del 40%. "No assumim més dividends o recompres per a 2019 i 2020. Esperem un màxim de 'pay-out' del 40% al 2022, a l'estil dels bancs nord-americans".

Noticias relacionadas

contador