ep juntaaccionistas 2018 merlin properties
EUROPA PRESS

JP Morgan ha elevat aquest divendres el preu objectiu que atorga a les accions d'Inmobiliaria Colonial (dels 10,2 euros als 10,3 euros) i a Merlin Properties (dels 13 euros als 13,5 euros). A més, ha reiterat el consell de sobreponderar els títols de les dues cotitzades espanyoles.

La companyia nord-americana reconeix que 2019 és "un any de reptes per al sector immobiliari". JP Morgan esmenta a continuació un seguit de variables que cal tenir en compte com el palanquejament de les companyies, l'augment de costos i les incerteses del Brexit per a tot el sector immobiliari europeu.

Precisament, JP Morgan assevera que en aquest context complicat "els inversors buscaran entrar en companyies amb alt nivell de palanquejament però amb una tendència alcista més estable", per la qual cosa veuen amb bons ulls el sector i, dins d'aquest, destaquen les dues immobiliàries espanyoles.

JP Morgan se suma així a la percepció favorable del sector immobiliari que ja va pronunciar Goldman Sachs fa uns dies. En aquell moment, Goldman va deixar clares les seves tres predileccions a Espanya: Aedas, Neinor i Metrovacesa.

Per al banc, la millor selecció del sector és Aedas. Té una qualificació de 'compra' i es troba "a la nostra llista de conviccions". De fet, Goldman va destacar que tant Aedas com Neinor estaven cotitzant amb grans descomptes i per sota del seu preu de sortida a borsa. Finalment, van anticipar "un creixement significatiu per a ambdues companyies".

Noticias relacionadas

contador