ep merlin properties
EUROPA PRESS
10,66€
  • 0,10€
  • 0,95%

El que tenim al davant és el que en anàlisi tècnica es coneix com un simple retrocés temporal o suport a la nova zona de suport, abans resistència.

L'única cosa és que l'ordre de prou pèrdues queda una mica lluny: l'últim mínim de reacció als 11,07 euros. O el que és el mateix, mentre que no tinguem un tancament per sota dels 11 euros entenem que es donen les condicions perquè el preu segueixi escalant posicions amb objectiu en els màxims anuals (11,8) i, per sobre, no descartarem fins i tot els màxims de 2018 als 12,6 euros.

A mitjans de gener vam conèixer que la SOCIMI Merlin Properties tancava l'adquisició dels edificis d'oficines Art i Torre Fernando Magalhães (TFM) a Lisboa per un import total de 112,2 milions d'euros. Ubicats a Dom Joao II, la principal avinguda de Parque das Nações (Expo), els edificis compten amb 29.985 metres quadrats de superfície bruta arrendable.

En concret, Art és un complex de tres edificis amb una superfície bruta arrendable total de 22.150 metres quadrats i àmplies plantes que oscil·len entre els 1.380 i els 3.190 metres quadrats, a més de 590 places de garatge. Actualment es troba llogat el 97% a companyies de primer nivell com BNP Paribas, Huawei, Sage i DHL.

Per la seva banda, TFM, amb una superfície bruta arrendable de 7.835 metres quadrats i 294 places de garatge, està llogat al complet a companyies líders de serveis compartits com Webhelp i Bold International. Després d'aquesta adquisició, la SOCIMI amplia la seva cartera d'oficines a Lisboa per sobre dels 100.000 metres quadrats i es consolida com un dels líders al mercat.

gr fico merlin febrero

Noticias relacionadas

contador