ep arcelormittal
ARCELORMITTAL - Archivo

ArcelorMittal és un dels pitjors valors de l'IBEX aquest dimarts malgrat que el banc d'inversió JP Morgan ha elevat el preu objectiu de la companyia acerera fins als 19 euros des dels 18,50. Aquest nou preu suposa atorgar a l'empresa un potencial de revaloració de més del 30% des dels nivells actuals de cotització. Quant a la seva recomanació, la manté en 'sobreponderar'.

  • 25,47€
  • -0,22%

JP Morgan preveu per a aquest any una pujada del benefici per acció (BPA) del 5,8% per a ArcelorMittal, mentre que per al pròxim any s'estima una caiguda del 7,2%. Per Acerinox, el banc espera una pujada del BPA del 10,1% aquest any i del +2,3% el pròxim.

"Esperem que els marges de l'acer de desembre es contreguin, encara que això es deurà en part a l'estacionalitat i alguns valors atípics que distorsionen la mitjana. A diferència dels trimestres anteriors, esperem que els comentaris sobre les perspectives siguin més positius", assenyalen des de JP Morgan. "S'espera que l'activitat industrial segueixi millorant durant 2020, que els preus s'estabilitzin i que les matèries primeres ja no siguin un element en contra tan marcat", afegeixen aquests experts.

JP Morgan no fa canvis en la seva recomanació del sector i manté ArcelorMittal com la millor opció en acer al carboni. SSAB és 'neutral' mentre que VOE i SZG segueixen sent 'infraponderar'. En acer inoxidable, Acerinox i APAM són les seves millors opcions ( 'sobreponderar') mentre que Outo és 'infraponderar'.

Noticias relacionadas

contador