onur gen carlos torres bbva
BBVA

BBVA va publicar els seus resultats divendres passat i va comunicar un increment del benefici del 51,3%, fins als 5.324 milions d'euros. Els experts analitzen aquest dilluns aquestes xifres i JP Morgan opta per retallar el preu objectiu de l'entitat, de la mateixa manera que Citi, mentre que Deutsche Bank manté la seva valoració sense canvis.

  • 9,85€
  • 0,67%

JP Morgan ha baixat el preu objectiu del banc presidit per Carlos Torres fins als 5,90 euros des dels 6,80 euros. Aquest nou preu suposa atorgar-li un potencial del 13% enfront del potencial de més del 30% de l'anterior. Quant al seu consell, el mantenen en neutral.

"Hem actualitzat el nostre model de valoració després dels resultats. Augmentem la nostra estimació d'EPS (benefici per acció) en una mica menys del 4% per 2019-2021 impulsada principalment per ajustos per inflació a Turquia i Argentina. Creiem que els fonamentals de BBVA es mantenen sense canvis, amb Mèxic oferint unes sòlides perspectives de creixement i l'impuls positiu de la qualitat dels actius a Espanya", expliquen aquests analistes.

Els analistes de Citi reiteren el seu consell de comprar BBVA, amb un preu objectiu de 6 euros (des dels 6,10 euros anteriors) després d'aquests resultats. "Reduïm lleugerament el nostre preu objectiu, però reiterem el nostre consell de comprar. BBVA és una de les quatre millors opcions dins del sector, segons la nostra opinió. Ens agrada perquè els seus negocis mexicans i turcs estan millor posicionats per capejar un potencial deteriorament macro superior al que esperava el mercat. (...) També ens agrada perquè té l'oportunitat de reduir costos a Espanya i als Estats Units més enllà de la seva transformació digital", assenyalen des de Citi.

Finalment, Deutsche Bank manté la seva valoració sobre BBVA sense canvis (preu objectiu de 5,40 euros. Consell de mantenir).

Noticias relacionadas

contador