gonzalez bbva buena short

Correccions de curt termini a part, la veritat és que l’espelma mensual de gener convida a ser optimistes. Al cap i a la fi aquesta s'ha dibuixat a nivells de suport claus de mitjà i de llarg termini.

  • 10,55€
  • -1,03%

Des del passat mes de desembre hem parlat en nombroses ocasions de l’important zona de suport que BBVA presentava i presenta a la directriu alcista que uneix tots els mínims creixents des de 2009. I dèiem que allò que, en teoria, la zona dels aprox. 4,60-4,65 euros hauria d'actuar com a suport ja que es tracta del quart suport o punt de tangència en la directriu alcista de l'última dècada. I la veritat és que, dilatacions a part, ja que el mínim es va marcar als 4,50 euros, aquesta ha funcionat. I de quina manera. Prova d'això és que l'entitat basca ha pujat al mes de gener un 11,53% vs. el 5,58% de Banc Santander.

Sigui com sigui, el que tenim davant és una imponent espelma alcista mensual que, a més, tanca per sobre dels màxims de la forta espelma correctiva de desembre, encara que només per un cèntim. O el que és el mateix, aquest tipus d’espelmes alcistes que es produeixen a nivells de suport claus, per no parlar de les extremes lectures de 'sobrevenda' mensuals, són de tot menys baixistes. Dit amb altres paraules mentre no es perfori el suport dels 4,50 euros (els mínims de desembre) deixarem la porta oberta a la possibilitat que hàgim vist el final de la correcció. I per tant es donin les condicions perquè BBVA es reestructuri de nou a l'alça a mitjà i llarg termini.

bbva2010219
Gràfic setmanal de BBVA des de 2006

Noticias relacionadas

contador