ep logolos grandes bancos espanoles
EUROPA PRESS

Els bancs de l'IBEX 35 estan entre les companyies que més cauen en borsa aquest dijous després d'una retallada de recomanacions per part de Jeffries. Santander i Bankia, les més penalitzades per la decisió de la companyia, lideren aquests retrocessos amb més d'un 1% de caiguda.

Els analistes de la companyia atorguen a Santander un preu objectiu de 3,75 euros per acció, per sota de la seva cotització actual, que està al voltant de 4 euros. La companyia nord-americana es desmarca de les anàlisis d'altres cases, que solen situar Santander entre els valors amb més potencial. Una cosa semblant passa amb el preu Bankia (que no sol estar entre els favorits), a la qual Jeffries dona 2,6 euros per títol, quan actualment les seves accions es negocien a uns 2,8 euros.

Pel que fa a Bankinter, el preu objectiu que donen els analistes de l’entitat és de 7,3 euros per acció, per sota de la seva cotització actual. L'entitat que dirigeix ​​María Dolores Dancausa va tancar la sessió de dimecres als 7,4 euros per títol.

Als que sí que donen potencial des de la companyia és BBVA, a les accions del qual posen un preu de 5,6 euros, per sobre de la seva cotització actual (ahir va tancar als 4,938 euros); a Sabadell, que rep un preu objectiu d’1,3 euros i ahir va tancar als 1,127 euros (+15,4%), i a CaixaBank, el seu favorit, de la qual creu que val 4,35 euros per acció (+18,2% ).

Noticias relacionadas

contador