pallete telefonica presentacion resultados

Els experts de Jefferies rebaixen aquest dijous el preu objectiu de Telefónica fins als 6 euros des dels 7,90 euros previs. Cal recordar que l'operadora cotitza actualment en 4,5 euros, per la qual cosa la nova valoració encara li adjudica un important potencial de revaloració. De fet, aquests analistes reiteren el seu consell de 'comprar' sobre l'operadora.

  • 4,23€
  • 0,52%

"Rebaixem el nostre preu objectiu de 7,9 a 6,0 euros a causa d'una reducció del 12% en la nostra valoració de l'empresa. Aquesta reducció reflecteix un major cost de capital, una forta deterioració de les divises a Llatinoamèrica i una perspectiva més dura per al negoci espanyol", expliquen aquests analistes.

En un informe sobre el sector 'telecos', els experts de Barclays retallaven aquest dimecres el preu objectiu de Telefónica fins als 7,20 euros des dels 8,30 euros anteriors, al mateix temps que reiteraven el seu consell de 'sobreponderar'.

La retallada de preu es deu a la rebaixa de les estimacions, explicava Barclays. "Les previsions d'ingressos i OIBDA de Telefónica s'han vist impactades substancialment pels recents canvis a les divises. Per a les seves divisions del Regne Unit, Llatinoamèrica i el Brasil, el rendiment de la moneda ha estat negatiu en comparació amb l'euro. Això impulsa una reducció de les nostres estimacions d'ingressos del 5,6% al 6,5% per al 2020-22 i del OIBDA del 5,7 al 6,4%. Com a resultat d'això, rebaixem el nostre preu objectiu a 7,20 euros des dels 8,30 euros anteriors", assenyalaven.

Tant pel que fa a l'operadora dirigida per José María Álvarez-Pallete com pel que fa a la resta de 'telecos' europees, Barclays sosté que resistiran relativament bé la crisi del coronavirus. "Veiem el sector de les telecomunicacions relativament defensiu durant la crisi de Covid-19 i a través de qualsevol període subsegüent de deterioració macro", apunten aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador