jack-ma

El fundador d'Alibaba, Jack Ma, ha reaparegut després de setmanes apartat de la llum pública, cosa que va provocar l'especulació sobre el seu parador mentre les seves empreses s'enfronten a un major escrutini reglamentari. Les accions d'Alibaba que cotitzen a Hong Kong han pujat després de la notícia.

En un vídeo publicat als mitjans socials xinesos, Ma s'ha dirigit als professors rurals com a part d'una de les iniciatives de la seva fundació benèfica. En aquest esdeveniment anual, que sol celebrar-se a la ciutat turística de Sanya, la Fundació Jack Ma celebra els èxits dels mestres rurals que reben suport en efectiu.

És la primera vegada que es té notícies del magnat xinès en mesos. No s'ha vist Ma en públic des que va parlar en un fòrum a finals d'octubre durant el qual va semblar ser crític amb els reguladors financers de la Xina.

Poc després, Ma's Ant Group va veure la seva sortida a borsa rècord suspesa per les borses de valors de Xangai i Hong Kong. Ma i dos executius d'Ant Group van ser convocats i entrevistats per reguladors a la Xina, va dir la Comissió Reguladora de Valors de la Xina en un comunicat al novembre.

Noticias relacionadas

contador