• Yingli Solar és un dels fabricants líders a nivell mundial de mòduls fotovoltaics
  • L'objectiu de les dues companyies és desenvolupar projectes conjuntament tant a Espanya com a Llatinoamèrica
ep inypsa 20170629193903
INYPSA

Inypsa es dispara aquest dijous (+ 90%. 0,290 euros) al Continu després de signar un acord de col·laboració per desenvolupar projectes d'energia fotovoltaica amb Yingli Green Energy, filial espanyola de Yingli Solar, un dels fabricants líders a nivell mundial de mòduls fotovoltaics.

  • 0,13€
  • 1,11%

Segons els termes de l'acord, els socis han de col·laborar en la promoció, construcció i connexió a la xarxa d'instal·lacions fotovoltaiques.

L'objectiu de les dues companyies és desenvolupar projectes conjuntament tant a Espanya com a Llatinoamèrica, zona en la qual Inypsa està implantada des de fa anys. Actualment, ja s'estan estudiant de forma activa diversos projectes en països com El Salvador, Colòmbia i Xile.

Inypsa s'encarregarà de l'obtenció de tot tipus de llicències i permisos o autoritzacions, incloent-hi terrenys, permisos ambientals, evacuacions i projectes d'execució, entre d'altres autoritzacions. També gestionarà l'obtenció d'acords de compra d'energia (PPA) i realitzarà els treballs d'enginyeria, subministrament i construcció (EPC) de les instal·lacions fotovoltaiques, ocupant-se de l'operació i el seu manteniment fins a la seva venda.

Per la seva banda, Yingli col·laborarà en el disseny de les instal·lacions i aportarà els mòduls fotovoltaics.

L'acord permetrà a Inypsa avançar en el compliment del seu Pla Estratègic, reforçant tant l'activitat d'energies renovables, gràcies a la promoció i venda d'instal·lacions, com l'activitat d'enginyeria, mitjançant l'execució de l'EPC de les plantes fotovoltaiques.

La signatura de l'acord ha comptat amb la presència de Valentí Estefanell, director general d'Inypsa i de Fernando Calisalvo, director general de Yingli Europe.

Noticias relacionadas

contador