El primer nivell de resistència es troba als 10.615 punts.

Ence ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 3,40 euros i sembla que podríem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en la continuació de la tendència alcista principal. La resistència clau es troba als 3,79 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions.

Molt atents a l'evolució de Catalana Occident que aquest mateix dilluns aconseguia perforar la part alta de la banda lateral que presentava als 37,63 euros. Les perspectives tècniques de la companyia són bones i sembla que podríem veure el començament d'un nou i important impuls alcista. Recordem que es troba cotitzant en màxims històrics sense cap resistència al seu camí.

Merlin Properties ha recolzat als voltants dels 11 euros i sembla que podríem veure una continuació de les pujades de manera immediata. El primer nivell de resistència es troba als 11,63 euros, màxims anul·lis. Si aconseguís superar aquest nivell d'oferta, podríem acabar veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 12 euros.

El BBVA es troba cotitzant just al voltant de la resistència dels 7,60 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que confirmaria el final del moviment lateral i la continuació de les pujades fins al nivell dels 7,89 euros, màxims anuals.

Un dia més seguim molt pendents de la cotització d'IAG. L'aerolínia es manté cotitzant a un "tir de pedra" dels màxims anuals que presenta als 7,19 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que ens faria plantejar-nos una presa de posicions. El primer objectiu de pujada es troba als 7,50 euros.

contador